Rengöring av Soffklädsel

Rengöring soffa klädsel som en del av en regelbundet underhåll regimen är det bästa sättet att skydda dina möbler investering. Smutsiga möbler inte bara ser talande, det bär snabbare och kan skapa en miljö där bakterier kan mögel och mjöldagg bildas. Håll din soffa och andra möbler i gott skick genom att följa några enkla riktlinjer:
Couch Rengöring och underhåll tips
Skydda din soffa genom att behandla den med ett skyddande tyg vakt. Du kan antingen ha en specialitet skyddande yta används när du köper din soffa, har en professionell möbler rengöring specialist gör det, eller tillämpa en skyddande aerosol beläggning själv.
Vi möts ofta av fina soffor i våra tjänster för Flyttstädning Stockholm. Lägg UV-skydd på företagets inköpslista,. Ultraviolett strålning kan underminera tyg fibrer och fade färgämnen snabbt. Om soffan utsätts för solljus nära en oskyddad fönster eller dörr, överväga att lägga UV-skydd med en speciell spray. Om detta inte är möjligt, prova att lägga en skyddande UV filmen på fönstret, eller åtminstone rotera möbler ofta för att hjälpa den att blekna jämnare.
Rotera kuddar regelbundet.
Lägg skyddande beläggningar till soffan armar och rygg, och rengör dem ofta.
Behandla fläckar så snart de råkar genom rengöring soffa klädsel med ett förberett fläckborttagningsmedel avsedd för soffan är tyget.
Ta bort fukt från kondens och spill omedelbart.
Vakuum soffan vecka genom att ta bort kuddar och dammsuga i soffan ramen och varje kudde i tur och ordning. Använd ett vakuum med en ren påse och skonsam sugkraft.
Att få pet och rök dofter ur soffan, placera rätter fylld med fyra uns av vit vinäger i närheten för att absorbera lukt. Lämna dem på plats under 24 timmar. Om den här metoden inte är effektiv, strö bakpulver på kuddar och suga bort det efter femton minuter.
Ta sällskapsdjur fläckar med en specialitet enzym renare utformad för att fungera på proteinbaserade fläckar.
Anlita en professionell
En av de mest effektiva sätten att skydda utseendet på din soffa är att ha det professionellt rengöras en gång per år. Möbler städning använda varmt vatten och en mängd av säkra rengörings lösningsmedel för att få djupt in fibrer och bryta bindningarna som håller smuts och olja på tyg. När hålls i suspension, mild men ihållande sug bort fukten, kemiska rester, och smuts, lämnar soffan ser och luktade ren. Rengöring soffa klädsel professionellt är ett säkert sätt att skydda dina möbler investering och hålla soffan ser ut som ny. Oavsett om det gäller hemstädning, flytt städnings eller Flyttstädning Stockholm så finns vi här för att hjälpa er på bästa sätt! Hör av dig redan idag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *