Den bästa Rhinoplasty kommer från en topp plastikkirurg

Vi har alla sett resultatet av en bra nypoplastik och har också sett näsanjobb som gör att vi cringe. Som med allt annat i livet kommer de största resultaten från att använda en specialist med den bästa träningen och de flesta erfarenheter. Och när det gäller din hälsa och ditt utseende blir denna urvalsprocess viktigare än någonsin.

Det första steget att välja den plastikkirurgi göteborg för din näsplastik är att kontrollera några grundläggande faktorer.

Är kirurgen du tänker använda för att utföra din rhinoplasty Board Certified? Detta är viktigt. De flesta antar att de medicinska nämnderna säkerställer att kirurger är kvalificerade att utföra alla de förfaranden de säger att de kan göra. Det är inte sant. Regeringen behöver inte en kirurg få tilläggsutbildning som är relevant för något visst förfarande, till exempel ett näsjobb eller bröstförbättring. Detta kan vara ett verkligt problem för en patient. För att förhindra problem som kan komma ifrån en oerfaren eller otillräckligt utbildad kirurg, välj bara en kirurg som har certifierats av den amerikanska styrelsen för plastikkirurgi.

Kirurger som är certifierade av detta styrelse måste ha genomgått minst 3 års allmänkirurgisk träning och 2 års plastikkirurgi i göteborg. Dessutom måste de godkänna omfattande skriftliga och muntliga prov. Inget annat certifieringsorgan kräver sådana stränga normer.

Har plastikkirurgi tillräcklig erfarenhet? När du går in för ditt första samråd, fråga hur många näsplastikprocedurer kirurgen har utfört. Be om att se före och efter bilder. Detta steg ger dig en utmärkt uppfattning om du pratar med en av de bästa plastikkirurgerna i området.

Hur mår du om plastikkirurg? Din känsla av självförtroende och det lätthet du kan prata med kirurgen måste också ha betydelse för ditt beslut?

Se till att din plastikkirurg spenderar tid under samrådet som förklarar operationen till dig. Du vill veta att din läkare tar dig tid att se till att du förstår allt som kommer att vara involverat i din operation.

Känner du dig bekväm att förklara för kirurgen vad du hoppas uppnå med din rhinoplastik? Näsan är inte en “en storlek passar alla” proposition och dina åsikter och mål för din procedur spelar roll. Du vill ha en kirurg som erkänner detta faktum.

Här är några fler frågor att fråga dig själv:

Är jag säker på att med denna kirurg får jag de resultat jag letar efter?

Får jag en känsla av rapport med den här personen?

Tror jag att kirurgen kommer att göra vad som är bäst för mig i förhållande till säkerhet och resultat?

Kan jag ställa frågor som jag vill ha utan att känna sig dum?

Är jag bekväm med att vara betrodda i denna basta plastikkirurgi göteborg och avslöja min fullständiga medicinska historia och alla vanor jag har som kan påverka operationen eller min hälsa i allmänhet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *