Archipelago International lanserade den första Harper Brandin Jakarta

Det första någonsin Harper Hotel vid Archipelago International i Jakarta öppnades 2016. Det nya och eleganta hotellet Harper MT har lyckats med den redan etablerade Harper Kuta – Bali, Harper Mangkubumi – Yogyakarta, Harper Purwakarta och Harper Perintis – Makassar. Haryono öppnar sina dörrar i Cawang, en av de travlaste affärsdistrikten i Jakarta.

Harper M. T. Haryono erbjuder enkel tillgång till Halim Perdana Kusuma Airport och Dock Shipyard. Det ligger nära Toll Road som förbinder Cikampek, Bogor och Bandung. Det moderna hotellet infunderas med en rustik charm med en mysig, bekväm och bostadskänsla tack vare en inredning som spelar med hemtrevliga uppvärmningsfärger.

Hotellet kombinerar både komfort och funktionalitet för både fritids- och affärsresenärer. De 131 rummen är utrustade med 100% bomullsdukar och sängkläder och supermjuka sängar tillgängliga i Superior, Deluxe, Junior Suites och Suite-rum.

Varje rum är sedan fullt möblerade med eget badrum och bekvämligheter, fåfänga speglar, garderober, självstyrd AC, skrivbord och kaffe- och te maker. LED-TV-apparater med 60 lokala och internationella kanaler, IDD-telefoner och gratis Wi-Fi i hela hotellet tillhandahålls också för att gästerna ska förbli anslutna och underhålla medan de slappna av i de bekväma rummen.

För fritidsresenärer är kulturområdet Taman Mini Indonesia Indah (TMII) bara 30 minuters bilresa från Harper M. T. Haryono, medan shoppingcentret Pusat Grosir Cililitan och Padang Golf Halim nås inom 15-20 minuter. Jatinegara järnvägsstation ligger också nära hotellet, och erbjuder enkel tillgång till resenärer som vill utforska Jakarta eller de omgivande städer som Bekasi och Bogor.

Harper M. T. Haryono erbjuder även en utomhuspool och massage på rummet för både fritids- och affärsresenärer som letar efter nere. När det är dags att arbeta, tar Harper M. T. Haryono de bästa MICE-faciliteterna till Cawang-området med en balsal och fyra mötesrum som rymmer upp till 500 personer. Signaturen Rustik Bistro and Bar erbjuder sedan ett brett utbud av härliga rätter till frukost, lunch och middag.

Förutom att vara fullt utrustad med en mängd tankeväckande bekvämligheter och faciliteter, erbjuder hotellet också högkvalitativa tjänster, allt från receptionens concierge, flygplatstransfer, post- och portotjänster och även biluthyrning. För yttersta säkerheten finns receptionen, säkerhetsvakt och CCTV 24 timmar om dygnet.

“Vårt varumärke i Harper är den yngsta i vår portfölj, men dess framgångsrika historia är jämförbar med några av våra starkaste varumärken. Jakarta har etablerat sig som ett blomstrande resmål för resenärer och vi är glada att svara på denna stigande efterfrågan genom att öppna vår första Harper Hotell i denna livliga stad. Med Harpers fokus på att sätta pelarna av välbefinnande till liv och engagemang för att se till att våra gäster lämnar sig bättre än den tid de anländer först, är vi övertygade om att öppningen av hotellet kommer att resoneras starkt med Det lokala Jakarta-samfundet och gäster som besöker från hela världen “, säger John Flood, VD och koncernchef för Archipelago International.
För att ytterligare etablera Harper Brand i Indonesien planerar Archipelago International att öppna andra Harper Hotell i Cikarang och Puncak de närmaste åren. För mer information om Harper M. T. Haryono, besök i framtiden Harper Hotel, och andra skärgårdshotell, besök.

www.konferensstockholmskärgård.se/

Om Archipelago International
Archipelago International är Indonesiens största hotellförvaltningskedja med en portfölj på över 120 hotell och 15 000 rum. Det fortsätter också att ha de snabbast växande varumärkena med över 100 fastigheter i rörledningen över Indonesien, Filippinerna och Malaysia. Deras 7 kärnmärken är favehotel, NEO, Quest, Harper, Aston, Alana och Kamuela, allt från ultra-lyxiga villor till utvalda, ekonomiklasshotell till bostadshus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *