6 underbara duschkabiner

Duschar är inte bara nödvändiga utan extremt avkopplande, särskilt efter en lång och stressig dag. En duschkabin kan känna sig som en personlig spa-reträtt hemma och fungera som ett badrums centrala fokus.

Dessa tio vackra duschkabiner lämnar inget att önska, eftersom de kommer att gnista designidéer för alla som vill skapa ett underbart utrymme.

1. Färgrikt roligt

Har mer än en favoritfärg? Var inte rädd för att kombinera flera färger för att skapa en underbar duschkabin och ett badrum. Detta badrum använder djärva färger av gul, röd och grön för att skapa ett oförglömligt utseende. Dessa färger fortsätter till duschkabinområdet. Duschens två väggar använder dessa färgstarka plattor arrangerade i tjocka, djärva ränder. Den tredje väggen är en grå färg som balanserar alla ljusa färger samtidigt som det håller på att hålla ett mycket kreativt utseende. Placerad på baksidan av detta badrum, är denna underbara duschkabin helt klart fokus för detta ljusa och vackra badrumsrenovering täby.

2. Blå lagunen

Vilken härlig duschkabinett är det här med sin enastående mosaikplatta! Denna dusch är stor och ansvarig, en bänk kan till och med passa in i detta utrymme! De vackra mosaikplattorna är det som verkligen gör detta område speciellt. Mosaikplattorna är olika nyanser av blues, greener och lila. En stor vägg består av plattorna placerade från golv till tak. Detta mönster fortsätter för en stor, rektangulär yta på golvet, vilket ger det en cool effekt av flytande vatten, blir en härlig blå lagun.
Whitton Drive: Terrasshus av GK Architects Ltd

3. Eleganta detaljer

Ta med elegans i ett badrumsrenovering i täby med denna detaljerade och vackra duschkabin. En duschvägg är gjord av vita tunnelbanor, ett mycket klassiskt och elegant utseende. Duschens golv är också vit, med olika och mer kvadratiska mönsterplattor. Duschområdet använder sedan små glasutskärningar, gränsar till en mörkbrun för att skapa det som ser ut som en massa små fönster. Detta används för väggar och dörren till duschen, vilket skapar ett unikt och detaljerat utseende som skriker elegans. Slutligen placerade designern en liten bänk på en av glasväggarna, vilket skapade en perfekt elegant duschkabin.

4. Rock out

Denna underbara duschkabin använder en stenmur för att skapa en rik look. Duschen är separerad av resten av rummet med en lång glasmur. Denna vägg delar upp rummet i hälften, men gör också att rummet verkar väldigt öppet och som om duschen bara flyter direkt in i andra delar av rummet. Badrummets brännvägg är gjord av stenar, fulla av konsistens och liv. Detta skapar en vägg i duschkabinen. Sten ger en mycket naturlig, Zen känsla, så det här väggresultatet skapar en avkopplande duschkabin. Använd stenar för en underbar duschkabin som blir ett Zen-paradis.

5. Spa reträtt

Denna underbara duschkabin ser bokstavligen ut som ett spa-reträtt i ett femstjärnigt hotell. Skäm bort dig dagligen med denna fridfulla och lyxiga duschdesign. Golvet använder marmorplattor för att skapa utseendet på lyx. Det finns en liten höjd plattform i mitten av rummet som blir duschen. Rummet har sedan en kort bänk som gränsar hela området. Det här definierar definitivt spa-känslan, där man kan koppla av på bänken, hoppa i en varm dusch och gå tillbaka till liggande på bänken. Detta är det perfekta hemma spa reträtt.

6. Minimalistiska

Om minimalism är önskad är det här den perfekta duschkabinen. Duschområdet använder de slanka färgerna på resten av badrummet, en cool grå, på dess väggar och golv. En del av en vägg använder träplankor för att ge subtil färg och konsistens. Det här träet hämtas i diskbänken. En knappt där glasvägg skiljer duschkabinen från resten av badrummet. Slutresultatet är en underbar basta badrumsrenovering täby som är elegant, elegant, modern och perfekt för ett minimalistiskt utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *